VALPAR PLANERAS!

                                                       **** NU LÖPER BUBBEL ****

Oj så spännande, efter dryga trettio år som uppfödare av och dryga 35 kullar med flattar så är planen att vår allra första kull av en annan ras ska födas här hos oss!

Mycket ska förstås klaffa och planer kan både får ändras och göras om men om allt går som det är tänkt ska "Bubbel" SE VCH Clewellyn Prosseco Please spendera tid i valplådan denna vår.

De små noffarna har tagit oss med storm och det är verkligen en ras som skuttat rakt in i hjärtat. Att de dessutom passar så bra med flattarna är jätteroligt, de hänger med på alla strapatser och är robusta, kavata små hundar som älskar livet, människor och mat :)

Rasen har en synnerligen behändig storlek och är lugn inomhus och med en massa energi ute. Våra går bra att ha lösa och de kommer på inkallningssignal men det är viktigt att man börjar träna valpen tidigt och med positiva metoder men också kunna sätta gränser, det gör din hund trygg och stärker era band.

Låt er inte luras av den lilla söta valpen som mest liknar en liten leksakshund, här bor det mycket vilja i en liten kropp! Har ni trädgård så blir det till att hägna in för de är väldigt duktiga på att ta sig ut även där man själv tror att det borde vara omöjligt. Pälsen behöver trimmas med jämna mellanrum och med lite träning klarar man av vardagstrimningen själv. De mår bra av hjärnstimulans och jag tränar våra i b.la viltspår men om det någon gång händer att tiden är knapp för hundaktiviteter ligger de gärna och snarkar i soffan <3

"Bubbel" själv är en liten söt tik som nog är en av de enklaste hundar man kan ha. Älskar sovmorgnar, mat och bästa soffhörnet, är det mörkt och regnigt så hoppar hon gärna motionen den dagen men väl ute går benen som trumpinnar:).  Hon är en riktig myshund som kan ligga på rygg och bli klappad i evigheter och när hon vill ha uppmärksamhet så pratar hon <3

Hennes pappa är en utmärkt nedärvare och bor i Finland men var under en period utlånad till Anne i Norge, där blev både Bubbel och vår så saknade och älskade Maggan som var efter honom till. Bubbels uppfödare och delägare Carina har förstås hennes mamma som ser ut som en Bubbel men i svart :)

Hon är ögonlyst utan anmärkning och hjärtauskulation var även den ua. Läs gärna mer om henne på hennes egen sida!

Den tilltänkte heter Jiffy Stole The Show "Stealer" och är en hane vi tror kommer komplettera henne fint. Han är utställd en gång som junior och fick då cert, Nord-cert och BIM. Han har ett par kullar och han har nedärvt sitt trevliga temperament till sina barn :) Hans mamma var en riktig supermorsa och hans pappa har gett mycket bra avkommor i flera länder.

stealer

I denna kull har en inavelsgrad på 0.8 % och kan det bli båda röda och black and tan om vi har tur!

bubbel ed

Bubbel som valp

BUBBEL

Och så som snart 18 månader gammal.

Stamtavla Stealer-Bubbel

 

bubbel stå
[Text här]
stealer
Jiffy Stole The Show

 C.I.B FI UCH EE CH EE JCH LV UCH Heilurihännän Angel Cake

SE UCH Jiffy Golden Star
bubbel ed
SE VCH Clewellyn Prosecco Please
iivo
Multi champion Mainly Quits Comfrey
clara
SUCH Clewellyn Yule Miracle